Saint Sophia Kilisesi yakınlarındaki terörist saldırı

Ataque terrorista deixa pelo menos 10 mortos na Turquia
Alman Başbakanı olarak adlandırılan Türkiye Başbakanı, Ahmet Davutoğlu, Angela Merkel, İstanbul'da intihar saldırısında Salı günü ölü on dokuz Almanlar olduğunu öğrenmek için başsağlığı ifade etmek, kaynaklara dayanarak Türk gazetesi Sabah bildirdi Anonim hükümeti.

Ataque terrorista deixa pelo menos 10 mortos na Turquia Foto: EFEAlman hükümeti, kamu ve turistik yerlerin önünde konsantrasyonlarını önlemek için İstanbul'da bulunan vatandaşlarına sordu.


Sultanahmet Camii ve Ayasofya Bazilikası ve Topkapı Sarayı gibi yakın anıtlar İstanbul, her yıl yaklaşık 10 milyon gezginler ağırlamaktadır bir kentin ana turistik kompleks oluşturur.

Sultanahmet Turizm Derneği Başkanı Yaşar Yaviz saldırı Hürriyet gazetesine belirtilen "bölge genelinde turizme büyük bir darbedir."

"Bu alanda 7000 otel vardır. Turistler artık gitmek istiyorum. Onlar zaten bu patlama ile, 2016 yılını bizim için sona erdi. (Kendi ülkelerine dönmek için) biletler arıyoruz" diye yakındı.

Fonte: http://noticias.terra.com.br/mundo/europa/maioria-das-vitimas-do-atentado-de-istambul-e-alema-aponta-imprensa,fae2031a58be58faf95d20e585b7aaf1gjzdc90b.html

Comentários